Wanakarta, Wanagiri, Wanagiri

désa ing Indonésia

Wanakarta iku désa ing Kacamatan Wanagiri, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Wanakarta
Désa
Wanakarta kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Wanakarta
Wanakarta
Wanakarta kapernah ing Jawa Tengah
Wanakarta
Wanakarta
Wanakarta kapernah ing Indonesia
Wanakarta
Wanakarta
Koordhinat: 7°48′01″S 110°54′59″E / 7.8002835°S 110.9163887°E / -7.8002835; 110.9163887Koordhinat: 7°48′01″S 110°54′59″E / 7.8002835°S 110.9163887°E / -7.8002835; 110.9163887
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanWanagiri
Kodhe laladan
administrasi
33.12.12.1015

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.