Wasiyat, Ngombol, Purwareja

désa ing Indonésia

Wasiyat iku désa ing Kacamatan Ngombol, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Wasiyat
Désa
Wasiyat kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Wasiyat
Wasiyat
Wasiyat kapernah ing Jawa Tengah
Wasiyat
Wasiyat
Wasiyat kapernah ing Indonésia
Wasiyat
Wasiyat
Koordhinat: 7°50′14″S 109°57′13″E / 7.83714°S 109.95362°E / -7.83714; 109.95362Koordhinat: 7°50′14″S 109°57′13″E / 7.83714°S 109.95362°E / -7.83714; 109.95362
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanNgombol
Kodhe laladan
administrasi
33.06.02.2022

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)