Wenang, Manado

Wenang iku kecamatan ing Kutha Manado propinsi Sulawesi Utara.

  • Teling Bawah
  • Bumi Beringin
  • Mahakeret Timur
  • Mahakeret Barat
  • Komo Dalam
  • Komo Luar
  • Lawangirung
  • Kanaka
  • Pinaesaan
  • Wenang Selatan
  • Wenang Utara
Wenang
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiSulawesi Lor
KabupatènKutha Manado

Kutha Manado