Tuduhaké menu pokok

Sulawesi Lor

provinsi ing Indonésia
Provinsi Sulawesi Lor
(Basa Indonésia: Provinsi Sulawesi Utara)
Lambang Sulawesi Lor
Lambang Sulawesi Lor
Sesanti: "Si Tou Timou Tumou Tou"
Péta Sulawesi Lor ing Indonésia
Dina Dadi: 14 Agustus 1959
Kutha krajan: Manado
Gubernur: Sinyo H. Sarundayang
Jembar
 - Total:

15.364,08 km²
Laladan Tk. II
 - Cacah:

6 Kabupatèn lan 4 Kutha otonom
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 2.012.098 jiwa (2000)
+/- --- / km²
Suku bangsa: Wong Minahasa, Wong Sangir lan liyané
Agama: Protèstan, Katulik, Islam lan liyané
Basa: basa Indonésia lan liyané
Zona Wektu: (WIT)

Provinsi Sulawesi Lor (basa Indonésia: Provinsi Sulawesi Utara), iku katata sajeroning 6 kabupatèn lan 4 kutha. Kutha krajané ya iku Manado.

Daerah Tingkat IIBesut

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut