Kutha Kotamobagu

kutha ing provinsi Sulawesi Lor, Indonésia
Kutha Kotamobagu
Lambang Kota Kotamobagu.png
Lambang Kutha Kotamobagu
Sesanti: "---"
Lokasi Sulawesi Utara Kota Kotamobagu.svg
Dina Dadi:---
Walikutha:---
Wakil Walikutha:---
Jembar
  Total:

68,06 km²
Distrik
 - Cacahe:

4 kacamatan
Padunung
 - Total:
  Kapadhetan:

+/- 94,602 jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa:---
Agama: Protèstan, Katulik, Islam lan liyané
Basa: Basa Indonésia lan liyané

Kutha Kotamobagu iku kutha ing Provinsi Sulawesi Lor, kutha-kutha liyané : Manado, Bitung lan liya-liyané. Jembar wewengkon kutha iki ± --- km² utawa --- hèktar.

GéografiBesut

--- Lintang lor lan --- Bujur wétan

PamaréntahanBesut

Kutha Kotamobagu ketata saking --- kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing Kutha iki ya iku:

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut

Sulawesi Lor