Kabupatèn Kapuloan Sangihe

kabupatèn ing provinsi Sulawesi Lor, Indonésia
Kabupatèn Kapuloan Sangihe
Lambang Kabupaten Kepulauan Sangihe.jpeg
Lambang KapuloanSangihe
Sesanti: "---"
Lokasi Sulawesi Utara Kabupaten Kepulauan Sangihe.svg
Dina Dadi:---
Kutha krajan:Tahuna
Bupati:---
Wakil Bupati:---
Jembar
 - Total:

1.022 km²
Distrik
 - Cacahe:

17 kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 191.946 jiwa (2000)
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa:---
Agama: Protèstan, Katulik, Islam lan liyané
Basa: Basa Indonésia lan liyané

Kabupatèn Kapuloan Sangihe iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Lor, kutha Tahuna iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 1.022 km² utawa --- hèktar.

GéografiBesut

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

PamaréntahanBesut

Kabupatèn KapuloanSangihe ketata sajeroning 17 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing Kabupatèn iki yaiku:

  1. Biaro
  2. Kendahe
  3. Manganitu
  4. Manganitu Selatan
  5. Nusa Tabukan
  6. Siau Barat
  7. Siau Barat Selatan
  8. Siau Timur
  9. Siau Timur Selatan
  10. Tabukan Selatan
  11. Tabukan Tengah
  12. Tabukan Utara
  13. Tagulandang
  14. Tagulandang Utara
  15. Tahuna
  16. Tamako
  17. Tatoareng

Deleng ugaBesut

Pranala njabaBesut

Sulawesi Lor