Werinama, Seram Wétan

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Seram Wétan {{{nama dati2}}}]]

Werinama, Seram Wétan
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri81.05.03 Edit the value on Wikidata

Werinama iku kacamatan ing Kabupatèn Seram Wétan Provinsi Maluku.

Kabupatèn Seram Wétan

Kabupatèn Seram Wétan, Maluku
Lambang Kabupatèn Seram Wétan

Kecamatan: Bula | Pulo-Pulo Gorong | Seram Wétan | Werinama