Wewena Kulon, Sumba Kulon

Wewena Kulon iku kecamatan ing Kabupatèn Sumba Kulon Propinsi Nusa Tenggara Wétan.

Wewena Kulon, Sumba Kulon
Nagara Indonésia

Kabupatèn Sumba Kulon