Wewena Lor, Sumba Kulon

Wewena Lor iku kecamatan ing Kabupatèn Sumba Kulon Propinsi Nusa Tenggara Wétan.

Wewena Lor, Sumba Kulon
Nagara Indonésia

Kabupatèn Sumba Kulon