Wikipédia:Angkringan Liyané

(Kaelih saka Wikipédia:ANGL)

Abb36,Gedompol.jpg
Abb36,Gedompol.jpg

Papan iki kanggo sapa baé kang arep ngrembug prakara kang ora cocog ing péranganing angkringan liya. Tulung ngrembug ing angkringan niti, tèhnis, utawa usul yèn topiké luwih trep ing kana. Pesthèkna yèn kowé wis maca kaca pitulung.

Rembug bab samubarang kajaba bab iki bisa koaturaké ing Angkringan.

Eat toghter in Kembul Bujono.jpg
Twemoji 2615.svg Breezeicons-apps-48-lokalize.svg Emojione 2696.svg Breezeicons-categories-32-applications-development.svg Icons8 flat idea.svg Icons8 flat news.svg Breezeicons-apps-48-artikulate.svg Icons8 flat mind map.svg
Balik munggah

Nge-botBesut

Sugeng siyang. Sasi ngarep aku idin arep ndandani paramèter-paramèter lawas sing dianggo ing cithakan rujukan jalaran paramèter-paramèteré wis ora disengkuyung manèh ing Wikipédia basa Inggris. Yèn cithakan lan modhul rujukan mau ora dianyari, mbésuk technical debt-é awaké dhéwé bakal mundhak akèh yèn dibandhingké karo taun iki. Umpamané ing puluhan taun ngarep, ana puluhan cithakan rujukan anyar sing diimpor saka enwiki utawa wong-wong kang mertal saka enwiki nganggo paramèter-paramèter anyar, ananging ora kena dianggo ing wiki iki. Tuladahané bisa sampéyan deleng ing en:Help:CS1 errors, en:Category:CS1 errors, lan en:Wikipedia:AutoWikiBrowser/Rename template parameters. Mula aku péngin ngowahi paramèter-paramèter kuwi kanthi massal nganggo bot. Ning wiwit 2020, akun bot-ku durung diwènèhi status bot, dadi aku nganggo akun utamaku iki. Ngapunten menawi besutan kula ngebak-baki éwahan énggal utawi kaca pawawanganipun panjenengan. _/|\_ — Labdajiwa (rembugan) 28 Oktober 2022 04.20 (UTC)

Saringan owahan anyar:
Labdajiwa (rembugan) 28 Oktober 2022 10.18 (UTC)
  Lumaku – lagi digarap. — Labdajiwa (rembugan) 1 Novèmber 2022 03.00 (UTC)

SetatistikBesut

Labdajiwa (rembugan) 5 Novèmber 2022 05.00 (UTC)