Wikipédia:Angkringan Usul


UFV GEO PRESENTATION PHOTOGRAPHY (13702115884).jpg
Abdi Dalem Keraton Yogyakarta.jpg

Papan iki kanggo sapa baé kang arep ngrembug idhé-idhé lan usulan anyar kang ora gegayutan karo niti, sarta kanggo ngajokaké kaca pitulungan kang durung ana ing kéné. Manawa ana usulan bab pangowahan piranti alus MédiaWiki kang mligi kanggo Wikipédia Jawa lan wis ana konsénsusé, sumangga digawa menyang Pabrikator.

Rembug bab samubarang kajaba bab iki bisa koaturaké ing Angkringan Liyané.

Abdi Dalem Keraton Yogyakarta.jpg
Twemoji 2615.svg Breezeicons-apps-48-lokalize.svg Emojione 2696.svg Breezeicons-categories-32-applications-development.svg Icons8 flat idea.svg Icons8 flat news.svg Breezeicons-apps-48-artikulate.svg Icons8 flat mind map.svg
Balik munggah

Usul nambah tagline Wikipédia Jawa ing skin Vector 2022Besut

Jaré wara-wara iki, skin Vector 2022 bakal di-deploy menyang kabèh wiki ing pungkasan sasi Juli 2022. Format logoné kuwi séjé karo Vector 2010, kudu diparo-paro. Prabédané bisa dideleng ing Wikipédia:Pendhapa?useskin=vector-2022 lan en:Main Page?useskin=vector-2022 (mung vèrsi dhèstop). Jalaran tagline-é durung ana mula aku usul nambah tagline Wikipédia Jawa "Bauwarna Mardika" ing skin Vector 2022.

Nyuwun swara sarujuk-orané panjenengan. Yèn sarujuk, tulung awèh swara {{vote|y}} utawa {{vote|n}} yèn ora sarujuk, banjur wènèhi tapak asma ~~~~. Matur nuwun. — Labdajiwa (rembugan) 20 Juni 2022 03.00 (UTC)

SarujukBesut

Ora sarujukBesut

Ora milihBesut

TanggepanBesut

Wis di-deploy, nanging miturutku aksara tagline-é kurang kandel lan rada ngeblur. Piye panemumu, Mas Wirjadisastra lan Bennylin. Apa dianyari manèh tagline-é mawa aksara kang luwih gedhi sathithik supaya luwih jelas yèn diwaca apa wis bèn ngono waé? — Labdajiwa (rembugan) 23 Juni 2022 16.00 (UTC)

Nang PC wis oke, nang hape ya wis oke. Bennylin (ꦒꦸꦤꦼꦩ꧀ꦩꦤ꧀) 23 Juni 2022 16.22 (UTC)
@Bennylin: Nèk aku kok rada ngeblur, ya? Sing vèrsi saiki ukuran tagline-é ngetutké enwiki lan frwiki. Ing idwiki ukurané rada gedhi sathithik. Sirku dakpadhakké karo idwiki. Iki bédané: https://0x0.st/oSZZ.png. Sing kiwa tagline sing saiki dianggo, sing tengen dakgedhèkké sathithik. — Labdajiwa (rembugan) 23 Juni 2022 23.00 (UTC)
Jalaran tagline-é rada angèl diwaca, mula tagline-é dakanyari mawa aksara kang luwih gedhi sathithik. Mugya kanthi anané pangowahan iki tagline-é dadi ora pati nge-blur lan malih pénak disawang dalah diwaca. — Labdajiwa (rembugan) 25 Juni 2022 02.00 (UTC)