Wikipédia:Panata/Panyuwunan status panata/Murbaut kanggo opsis 17 April 2017

Murbaut - kontribusi - statistikBesut

MékanismeBesut

Sok sapaa bisa mèlu pamilihan iki, nanging ana saraté: panganggo kudu wis nggabung karo Wikipédia abasa Jawa minimal saminggu lawasé utawa 7 dina ing tanggal 16 April 2017 lan ndarbèni minimal 30 besutan. Utawa panganggo sing wis tau mèlu sawijining pamilihan liyané sajroning Wikipédia abasa Jawa iki.

Pamilihan iki diwiwiti ing tanggal 17 April 2017 tabuh 0.00 UTC lan dipungkasi ing tanggal 24 April tabuh 23.59 UTC.

SarujukBesut

  1.   Sarujuk Wirjadisastra (rembugan) 17 April 2017 04.41 (UTC)
  2.   Sarujuk Bennylin (ꦒꦸꦤꦼꦩ꧀ꦩꦤ꧀) 7 Mèi 2017 17.18 (UTC)

Ora sarujukBesut

AbstainBesut

PutusanBesut

Sarujuk Ora Sarujuk Abstain Total
0 0 0 0
0% 0% 0% 0%