Woja, Dompu

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Dompu {{{nama dati2}}}]]

Woja, Dompu
Nagara Indonésia

Woja iku kecamatan ing Kabupaten Dompu propinsi Nusa Tenggara Barat.

Kabupaten Dompu