Wanakrama, Kutha Surabaya

kacamatan ing Kutha Surabaya, Indonésia
(Kaelih saka Wonokromo, Surabaya)

Wanakrama iku kacamatan ing Kutha Surabaya.[1]

Wanakrama
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiWonokromo
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KuthaSurabaya
Kodhe laladan
administrasi
35.78.04

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.