Program Pangan Dunia utawa WFP (World Food Programme) diadegaké déning FAO ing taun 1960. Markasé dumunung ing kutha New York, WFP mènèhi bantuan kamanungsaan lan perkembangan program pangan ing nagara-nagara tumuwuh. WFP minangka agènsi sing dibéayani kanthi sukarila, amarga saka iku agènsi iki gumantung marang sumbangan saka pamaréntah lan pribadi. Program-programé munjeraké marang pengembangan pelayanan masarakat kanggo promosi program pangan.

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut