Wuryareja, Wanagiri, Wanagiri

désa ing Indonésia

Wuryareja iku kalurahan ing Kacamatan Wanagiri, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Wuryareja
Kalurahan
Wuryareja kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Wuryareja
Wuryareja
Wuryareja kapernah ing Jawa Tengah
Wuryareja
Wuryareja
Wuryareja kapernah ing Indonesia
Wuryareja
Wuryareja
Koordhinat: 7°49′57″S 110°54′43″E / 7.8325858°S 110.9119181°E / -7.8325858; 110.9119181Koordhinat: 7°49′57″S 110°54′43″E / 7.8325858°S 110.9119181°E / -7.8325858; 110.9119181
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanWanagiri
Kodhe laladan
administrasi
33.12.12.1002

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.