Çanakkale (pocapan [tʃaˈnakːale]) iku siji kutha plabuhan ing Turki, kang dumunung ing Provinsi Çanakkale Populasi ing kutha iki kira-kira 96.588 jiwa (2009) [3]

Çanakkale
Munisipal
Sesawangan ing punjeré kutha
Sesawangan ing punjeré kutha
Negara Turki
ProvinsiÇanakkale
Pamaréntahan
 • WalikuthaÜlgür Gökhan (CHP)
Laladan[1]
 • Dhistrik937,82 km2 (36,209 sq mi)
Cacah warga (2012)[2]
 • Urban111.137
 • Dhistrik143.041
 • Dhistrik density1,5/km2 (4,0/sq mi)
Plat montor17
Situs wèbwww.canakkale.bel.tr

RujukanBesut

  1. "Area of regions (including lakes), km²". Regional Statistics Database. Turkish Statistical Institute. 2002. Retrieved 2013-03-05.
  2. "Population of province/district centers and towns/villages by districts - 2012". Address Based Population Registration System (ABPRS) Database. Turkish Statistical Institute. Retrieved 2013-02-27.
  3. [1]

Pranala njabaBesut

Pranala njabaBesut