14 April punika dinten ingkang kaping 104 utawi 105 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

  • 2013 -Nicolás Maduro kapilih minangka Présidhèn Venezuela.

    WiyosanBesut

    SédaBesut

    Dinten Riyadi saha Dinten AgengBesut

    Kapurih Mangga Ugi DipunpriksaniBesut

    13 April – 14 April – 15 April