14 Mèi punika dinten ingkang kaping 134 utawi 135 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.


Kadadosan WigatiEdit

WiyosanEdit

SédaEdit

RiyayaEdit

Uga delengenEdit

13 Mèi-14 Mèi-15 Mèi