Tuduhaké menu pokok

14 Novèmber

tanggal
(Kaelih saka 14 November)

14 November punika dinten ingkang kaping 318 utawi 319 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut