Tuduhaké menu pokok

16 April punika dinten ingkang kaping 106 utawi 107 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

  • 2013 -Lindhu kanthi kakiyatan 7,8 Mw ngguncang provinsi Sistan lan Baluchestan, Iran.

    WiyosanBesut

    SédaBesut

    RiyayaBesut

    Uga delengenBesut

    15 April – 16 April – 17 April