18 Juli punika dinten ingkang kaping 199 utawi 200 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiEdit

WiyosanEdit

SédaEdit

RiyayaEdit

Uga delengenEdit

17 Juli – 18 Juli – 19 Juli