Tuduhaké menu pokok

22 Novèmber

tanggal
(Kaelih saka 22 November)

22 November punika dinten ingkang kaping 326 utawi 327 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut