Tuduhaké menu pokok
Disambig variants icon.svg

Dallas ya iku jeneng kutha ing Amérikah Sarékat. panggone ing praja Texas. Penduduke 1.232.940 jiwa (2006), lan wewengkon metropolitan Dallas (Dallas-Fort Worth-Arlington utawa luwih kakenal karo The Metroplex) duwé jumlah penduduk akihe 6.145.037 jiwa (2006). Miturut jumlah penduduke, Dallas duwé peringkat kaping-9 kutha gedhé lan wewengkon metropolitan gedhé dhéwé kaping-4 ing nagara Amérikah Sarékat. Walikota Dallas saat iki ya iku Tom Leppert.

BudayaBesut

Klub-klub ulah ragaBesut

Kota-kutha kembarBesut

RujukanBesut

Pranala njabaBesut