Tuduhaké menu pokok

3 Sèptèmber

tanggal
(Kaelih saka 3 September)

3 September punika dinten ingkang kaping 246 utawi 247 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

2 September3 September4 September