3 Sèptèmber

tanggal
(Kaelih saka 3 September)

3 September punika dinten ingkang kaping 246 utawi 247 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati Besut

Wiyosan Besut

Séda Besut

Riyaya Besut

Uga delengen Besut

2 September3 September4 September