4 Sèptèmber

tanggal
(Kaelih saka 4 September)

4 September punika dinten ingkang kaping 247 utawi 248 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

3 September – 4 September – 5 September