3 Srikandi

filem Indhonésia

3 Srikandi (Inggris: 3 Heroines) yaiku filem biopik Indonesia taun 2016 sing disutradharani dening Iman Brotoseno. Filem kasebut nyritani babagan telung atlet panahan saka Indonesia sing entuk medhali kapisan ing ajang Olimpiade.[1] Filem kasebut tayang kapisan ing 4 Agustus 2016.[2]

3 Srikandi
DisutradaraniIman Brotoseno
DiprodhuseriRaam Punjabi
Ditulis déningSwastika Nohara
Iman Brotoseno
DibintangiReza Rahadian
Bunga Citra Lestari
Chelsea Islan
Tara Basro
Donny Damara
Mario Irwinsyah
Indra Birowo
Detri Warmanto
DimusikiAghi Narottama
Andi Rianto (tembang)
SinématografiIpung Rachmat Syaiful
Dibesut déningSastha Sunu
Dibabar déningMultivision Plus
Tanggal metu
4 Agustus 2016 (Indonesia)
Suwéné
121 minit
NagaraIndonesia
BasaIndonesia

ReferensiBesut

  1. "Salinan arsip". Diarsip saka sing asli ing 2016-07-19. Dibukak ing 2016-06-03.
  2. Tanggal Rilis "3 Srikandi" Punya Makna Khusus - Kompas.com

Pranala jabaBesut