Tuduhaké menu pokok

8 April punika dinten ingkang kaping 98 utawi 99 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Isi

Kadadosan WigatiBesut

  • 2010 -Konferensi Tataran Inggil ASEAN kaping 16 dipunbikak ing Hanoi, Vietnam.
  • 2013 -Mahamantri wanita sepindhah Inggris Margaret Thatcher tilar donya ing yuswa 87 taun sasampunipun nandhang stroke.

    WiyosanBesut

    SédaBesut

    RiyayaBesut

    Uga delengenBesut

    7 April – 8 April – 9 April