Tuduhaké menu pokok

9 November punika dinten ingkang kaping 313 utawi 314 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Isi

Kadadosan WigatiBesut

(BBC)

(BBC)

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

8 November-9 November-10 November