Tuduhaké menu pokok

10 Novèmber

tanggal
(Kaelih saka 10 November)

10 November punika dinten ingkang kaping 314 utawi 315 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

Dina Pahlawan.

WiyosanBesut

Wiyos =Besut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

9 November-10 November-11 November