Tuduhaké menu pokok

10 November punika dinten ingkang kaping 314 utawi 315 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

Dina Pahlawan.

WiyosanBesut

Wiyos =Besut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

9 November-10 November-11 November