Abidjan iku minangka kutha kang gedhé dhéwé ing Pasisir Gadhing. Jembar wewengkoné 2.119 km² lan cacahing kang ndunungi 3.690.000 jiwa (2004).

Abidjan
District d'Abidjan
Kutha
Abidjan-Plateau1.JPG
Official seal of Abidjan
Lambang
Coat of arms of Abidjan
Coat of arms
NagaraCithakan:Country data Pasisir Gading
RegionRegion Lagunes
Pamaréntahan
 • MayorPierre Djédji Amondji
Laladan
 • Kutha2.119 km2 (818 sq mi)
 • Urban422 km2 (163 sq mi)
Cacah warga (2007)[1]
 • Kutha3.802.000
Zona wektuGMT (UTC+0)
Abidjan

Pranala njabaBesut

Cathetan sukuBesut

Cithakan:Pasisir Gadhing