Alice Norin

Alice Norin (lair ing Nurwègen, tanggal 21 Juni 1987) iku sawijining artis lan pesinétron Indonesia. Alice iku nduwé dharah Nurwègen, Manado lan Sundha. Agamané iku Islam. Alice wis kawin ing 19 Januari 2007 karo DJ Riri.

Alice Norin tau main filem Psikopat. Sinétron sing naté dibintangi ya iku Wulan, Putri Kembar, Gadis, Dia, Cinta SMU, Allah Maha Besar, eman Ajai, lan Kasih.