Tuduhaké menu pokok

Alter Bridge ya iku Rock band ingkang wiwitan asal saka kutha Orlando, Florida. Band iki didamel déning saka anggota-anggota Creed ya iku Mark Tremonti (gitar dan vokal), Brian Marshall (bass), Scott Phillips (drum) lan Myles Kennedy (gital dan vokal) ingkang asalé saka band The Mayfield Four.

Alter Bridge
Alter Bridge.JPG
Alter Bridge taun 2008
Pratélan latar wuri
SakaOrlando, Florida, Amérikah Sarékat
GénreMetal alternatif[1]
Hard rock[2]
post-grunge[1]
Mangsa akarya2004 - saiki
LabèlWind-Up (2004 - 2006)
Universal Republic
Roadrunner
EMIUniversal Republic (2007 - saiki)
Sana jaringanwww.alterbridge.com
AnggotaMyles Kennedy
Mark Tremonti
Brian Marshall
Scott Phillips
Official Alter Bridge logo

Alter Bridge ngudhari album kapisan ingkan diparingi asma One Day Remains, nalika Agustus 2004, banjur album kapindho Blackbird, nalika Oktober 2007. Kaloro album iki ingkang damel saged sukses makarya. Album katiga diliris nalika September 2010 asmane AB III.[3]

Rikala Fèbruari 2012, Phillips ngumumake piyambake damel band anyar asmane Projected kaliyan Sevendust anggotanipun John Connolly karo Vinnie Hornsby,lan bekas juru main gitar Submersed, Eric Friedman.[4]

Anggota BandBesut

  • Myles Kennedy - vocal, gitar
  • Mark Tremonti - gitar, vocal panjurung
  • Brian Marshall - bass
  • Scott Phillips - drum, keyboards

DiskografiBesut

RujukanBesut

Ugi MirsaniBesut

Pranala njabaBesut