Ami Priyono

Lembu Amiluhur Priyawardhana (lair ning Batavia, Hindhia-Walanda, 23 Oktober 1939-séda ning Cineré, Dépok, Jawa Kulon, nalika umur 61 taun) utawa kondhang karo jeneng Ami Prijono ya iku salah sawijiné pamata seni, aktor karo sutradara filem senior Indonésia.[1] Ami Prijono pernah sekolah ana ing Akademi Sinematografi Moskow, jurusan pamata Seni.

Ami Prijono
Barkas:Amiprijono.jpg
LairLembu Amiluhur Priyawardhana Priyono
PakaryanAktor, sutradara, penata seni
Taun aktif1971 - 1999

FilmografiBesut

SinetronBesut

  • Indahnya Rembulan Teriknya Matahari
  • Si Doel Anak Sekolahan

PangreganBesut

RéferènsiBesut

  1. Ami Priyono(diundhuh tanggal 25 September 2012)