Anaheim, California

Disambig variants icon.svg

Anaheim iku siji kutha ing Orange County, California, sing dumunung 45 kilomèter kidul-wétané Los Angeles. Miturut sensus taun 2000 kutha iki sing ndunungi 328.014 jiwa, ndadèkaké minangka kutha paling padhet angka 10 ing California lan angka 56 ing Amérikah Sarékat. Anaheim minangka kutha gedhé dhéwé angka 2 ing Orange County lan misuwur bab taman panglipur Disneyland lan tim bal-balané.

Tim ulah raga ing AnaheimBesut

 
Spanduk Ducks and Angels.

Uga delengenBesut

Cithakan:Praja California


Cithakan:California-geo-stub