Disneyland

Disneyland, kang dumunung ing Anaheim, California (28 mil saka Los Angeles), ya iku papan rekreasi Disney kang digawé kapisan. Resmi dibuka ing tanggal 17 Juli 1955, Disneyland dadi siji papan rekreaasi kang paling kerep ditekani wisatawan saka saubenging donya.

Castle 20070517

Pranala njabaBesut