Anders Lindegaard (lair ing Dyrup, Dhènemarken, 13 April 1984; umur 36 taun) ya iku salah sijining juru main bal-balan Denmark. Panjenengané ing posisi kiper. Saiki panjenengané main kanggo Manchester United lan kanggo Dhènemarken.

Anders Lindegaard
Anders Lindegaard.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Anders Rozenkrantz Lindegaard[1]
Dhuwur 1.93 m (6 ft 4 in)[1][2]
Posisi main Penjaga gawang
Katerangan klub
Tim saiki
Manchester United
Angka 34
Karir nom
2001—2003 OB
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2003—2009 OB 6 (0)
2008Kolding (pinjaman) 10 (0)
2009Aalesund (pinjaman) 26 (0)
2009—2010 Aalesund 30 (0)
2011—kini Manchester United 3 (0)
Tim nasional
2002 U-19 Dhènemarken 2 (0)
2003 U-20 Dhènemarken 4 (0)
2010—kini Dhènemarken 4 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 25 April 2011, 14.03 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 8 Dhésèmber 2010, 09.06 (UTC)

KarirBesut

KlubBesut

Anders Lindegaard naté main kanggo OB, Kolding (minangka juru main silihan), lan Aalesund sadurungé saiki main kanggo Manchester United.

InternasionalBesut

Anders Lindegaard wés main ping 4 kanggo Dhènemarken, nanging durung nyétak gol. Panjenengané uga naté main ping 2 kanggo tim nasional U-19.

RéferènsiBesut

  1. a b "Anders Lindegaard". transfermarkt.co.uk. Transfer Markt. Dijupuk 2011-7-9.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  2. "Anders Lindegaard". PremierLeague.com. Premier League. Dijupuk 27 March 2011. 

Pranala njabaBesut

Cithakan:Skuat Piala Éropah 2012 Dhènemarken