Anie Carera

Tri Nuryani utawi Anie Carera (lair ing Madiun, Jawa Wétan, 1 Juni 1969; umur 51 taun) inggih punika salah satunggalipun penyanyi lan aktris Indonésia.

Anie Carera
Anie Carera
Latar wuri
Jeneng lair Tri Nuryani
Jeneng liya Anie Carera
Lair (1969-06-01) Juni 1, 1969 (umur 51)
Indonésia Madiun, Jawa Wétan, Indonésia
Jinis Musik Rock, Pop, Dangdut
Pakaryan penyanyi, aktris
Instrumen vokal
Taun aktif 1988 - sapunika
Anak Lydea Ayu P.
Wong tuwa Santosa
Suwarti

DiskografiBesut

  • 1988: Janji Itu Manis
  • 1988: Walau Seribu Tahun
  • 1992: Terperangkap Dalam Duka
  • 1994: Cintaku Takkan Berubah
  • 1995: Cintaku Tak Terbatas Waktu
  • 1996: Sebaris Kalimat
  • 1997: Aku Benci
  • 1998: Bagai Ikan Dalam Kaca
  • 1999: Hatiku Bagai Emas Permata
  • 2000: Cintaku Masih Seperti Yang Dulu

Pranala njabaBesut