Antariksa bisa uga njaba akasa

Ing ajaran agama Hindhu, Antariksa (Antariksha) yakuwi salah siji saka wolung Wasu. Antariksa yakuwi personifikasi saka langit kang dhuwur utawa atmosfèr. Ing kosakata basa Indonésia, tembung Antariksa ngrujuk marang njaba akasa.

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut