Tuduhaké menu pokok
Awang-awang utawa langit kang wernané abang jambu kala Srengéngé ambles.
Langit biru kang éndah sesawangané.
langit sore

Langit, awang-awang, tawang, utawa akasa ya iku pérangan ing pedunungngé bumi, lan uga bisa digolongake ing lapisan kang mau atmosfer. Awang-awang kapengkar saka gas lan udara, uga kapengkar dadi saben pérangan lapisané. Awang-awang uga asring katon kanthi warna biru, amarga sorotan cahya, uga awang-awang bisa wernané liya ,kaya ta abang ing wektu soré, utawa ireng ing wektu udan.

Uga delengenBesut

GladriBesut