Tuduhaké menu pokok

Astronomi (saking basa Yunani: αστρονομία = άστρον + νόμος, astronomia = astron + nomos, "hukum lintang") punika, ngèlmunipun sadaya badan-badan ingkang wonten langit utawi akasa. Ngèlmu punika sampun kina sanget, tiyang-tiyang Yunani kina sampun katarik. Ngèlmu punika wiyar sanget.

SajarahBesut

PerangkatBesut

Perangkat utama ngèlmu astronomi iku antarané:

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut

RéferènsiBesut