Aquilonia

Aquilonia iku siji kutha lan comune ing Provinsi Avellino, péranganing region Campania ing nagara Italia. Kutha iki dumunung ing tlatah pagunungan ing pérangan wétan Avellino, ana ing elevasi 750 m saka lumahing segara. Jembar wewengkon 55 km2 lan cacahing sing ndunungi 2.074 jiwa.

Comune Aquilonia
Coat of arms of Comune Aquilonia
Municipal coat of arms
Negara Flag of Itali Italia
Region Campania
Provinsi Avellino (AV)
Walikutha
Area 55 km2 (21 sq mi)
Populasi
 - Total
 - Kapadhetan [n.a.]
Time zone CET, UTC+1
Koordinat 40°59′N 15°28′E / 40.983°N 15.467°E / 40.983; 15.467
Gentilic Aquiloniesi
Kodhe Telepon 0827
Kodhe Pos 83041
Patron St. Vitus
 - Day 15 Juni
Regions of Italy.svg
Red pog.svg

Location of Aquilonia in Italy
Website: www.comune.aquilonia.av.it
Aquilonia-Stemma.png

DhémografiBesut

Tuwuhing sing ndunungi

Pranala njabaBesut

Italia | Provinsi ing regione Campania  
Avellino | Benevento | Caserta | Napoli | Salerno