Tuduhaké menu pokok

15 Juni punika dinten ingkang kaping 166 utawi 167 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Isi

Kadadosan WigatosBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

14 Juni – 15 Juni – 16 Juni