Tuduhaké menu pokok

16 Juni punika dinten ingkang kaping 167 utawi 168 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatosBesut

 
Valentina Tereshkova
 
Nayef bin Abdulaziz
  • 16 Juni 2012 Pangéran makutha Arab Saudi, Nayef bin Abdulaziz (gambar), tilar donya mawi yuswa 78 taun ing Jenéwa, Swiss.

    WiyosanBesut

    SédaBesut

    RiyayaBesut

    Uga delengenBesut

    15 Juni – 16 Juni – 17 Juni