Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

4 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
|colspan="2" style="text-align:center; border-bottom:3px solid gray;"|[[Gambar:PrefSymbol-Tokyo.png|300px|Lambang Pamaréntah Metropolitan Tokyo]]
|-
|'''IbuKutha kotakrajan [[distrik khusus]]'''||[[Shinjuku]]
|-
|'''[[Daftar wewengkon di Jepang|Wewengkon]]'''||[[Kanto]]
348.872

besutan