Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

17 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
}}
 
'''ArméniaArmènia''' utawa '''Hayastan''' iku nagara ing [[Asia]]. Kutha krajané ya iku: [[Yerevan]]. Pedhunungé kira-kira ana 4 yuta. Basa Resmi ArmeniaArmènia ya iku [[Basa Armenia|Basa Armènia]]. ArmeniaArmènia iku saiki ora nduwé aksès menyang sagara lan awatesan ing sisih kulon karo [[Turki]] saha eksklave [[Nakhichevan]] ([[Azerbaijan]]), sisih lor karo [[GeorgiaGéorgia]], sisih wétan karo Azerbaijan lan sisih kidul karo [[Iran]].
 
== Referensi ==
238

besutan