Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Pranala njaba: nglarasaké using AWB
* {{wikivoyage|Vietnam}}
 
== Pranala jabanjaba ==
* {{en}} [http://www.mofa.gov.vn/en/ Situs Départemèn Luar Negeri Viètnam]
 
348.872

besutan