Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

80 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
* [[2006]] - Ing tanggal [[17 Juli]] 2006, tsunami ngasilake korban jiwa luwih saka 500 ing [[pantai kidul]] sisi wetan [[Jawa Barat]] lan sisi [[kulon]] [[Jawa Tengah]]. Mangga pirsani ing artikel: [[Lindhu lan Tsunami Pangandaran 2006]] kanggo katrangan luwih pepak.
* [[2007]] - [[12 September]], [[Bengkulu, M8.4]], Niwasake 3 jiwa. Dhuwure tsunami 3-4 m.
* [[2011]] - [[12 Maret]], Tsunami ing Jepang niwasaké luwih saka 12.000 jiwa.
 
== Uga Pirsani ==