Attack (filem 2016)

Attack inggih punika filem pulitik thriller Telugu ingkang dipundamel taun 2016. Filem punika dipunsutradarani lan skénarionipun dipunserat déning Ram Gopal Varma kanthi juru damel C. Kalyan.[1] Para paraga Filem punika antawisipun Manchu Manoj lan Surabhi ingkang kapatah dados paraga baku[2] lan Jagapati Babu, dipunsengkuyung déning Prakash Raj. Filem Attack dipunbabar kanggé sagung pamirsa sadonya ing surya 1 April 2016.[3]

Attack
Manchu-Manoj-RGV-Attack-Motion-Poster.jpg
Theatrical release poster
DisutradaraniRam Gopal Varma
DiprodhuseriC. Kalyan
Ditulis déningRam Gopal Varma
DiskénariyoniRam Gopal Varma
Carita déningSameer Chandra
DibintangiManchu Manoj
Surabhi
Jagapati Babu
Prakash Raj
DimusikiRavi Shankar
SinématografiAnji
Dibesut déningAnwar Ali
Perusahaan
prodhuksi
C.K. Entertainments
Dibabar déningSubha Swetha Films
Tanggal metu
  • 1 April 2016 (2016-04-01)
Suwéné
158 menit
NagaraIndia
BasaTelugu

Latar wingkingBesut

Badhé dipundamelipun filem Attack dipunwartakaken ing surya 20 Fèbruari 2015 lan badhé dipun-cakaken sadinten salajengipun.[4] Sakpérang jejer dipunpundhut wonten kantor RTO ing Hyderabad.[3] Filem punika kadamel awit saking pakaryan sesarengan antawisipun Jagapati Babu kaliyan Ram Gopal Varma sasampun filemipun kekalih asesirah Gaayam ingkang kadamel taun 1993 lan wanci kapisan kanggé Manchu Manoj kaliyan sagung punggawa sesarengan Ram Gopal Varma ing [4] kaping pindho pakaryan sesarengan kaliyan Jagapati Babu sasampunipun Current Theega.[1]Vadde Naveen dan terjadi prsoalan krusial pada pemeranan.[2][5] Gambar postèr Attack sampun kababar ing surya 30 Mèi 2015 [6] lan wiwit katèmpèlaken wonten gedhong biyoskup surya 31 Mèi 2015.[7] Filem punika dipunbabar kanggé sagung pamirsa sesarengan ing surya 1 April 2016 déning Subha Swetha Films.[8]

Ingkang maraganiBesut

Musik pangiringBesut

Musik pangiring dipuncakaken déning Ravi Shankar, wondéné cakepanipun kaanggit déning Sira Sri, ingkang dibabar déning Lahari Music.[9]

RujukanBesut

  1. a b "RGV-Jagapati Babu team up for 'Golusu'". 123telugu.com. Retrieved 22 February 2015.
  2. a b "Heroine confirmed for RGV-Manoj's 'Golusu'". telugunow.com. Retrieved 23 February 2015.
  3. a b "Manoj attacks an RTO office". 123telugu.com. Retrieved 3 April 2015.
  4. a b "Jagapati Babu enters Varma compound from today". aptoday.com. 20 February 2015. Retrieved 22 February 2015.
  5. "Vadde Naveen makes a comeback". 123telugu.com. Retrieved 23 February 2015.
  6. "Attack Motion Poster Released-Manoj, RGV". Newsonway.com. Archived from the original on 31 May 2015. Retrieved 30 May 2015. Unknown parameter |deadurl= ignored (|url-status= suggested) (help)
  7. "RGV Attack Theatrical trailer released-Manoj". Newsonway.com. Archived from the original on 31 May 2015. Retrieved 31 May 2015. Unknown parameter |deadurl= ignored (|url-status= suggested) (help)
  8. "'ఎటాక్‌' చేయడానికి సిద్ధమయ్యారు" (in Telugu). Eenadu. Archived from the original on 20 March 2016. Retrieved 2016-03-21. Unknown parameter |deadurl= ignored (|url-status= suggested) (help)
  9. "Attack (Music)". AtoZ3.com.

Pranala njawiBesut