Bèji, Andong, Boyalali

Bèji iku désa ing Kacamatan Andong, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Bèji
Désa
Bèji kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Bèji
Bèji
Bèji kapernah ing Jawa Tengah
Bèji
Bèji
Bèji kapernah ing Indonesia
Bèji
Bèji
Koordhinat: 7°18′42″S 110°44′06″E / 7.31153°S 110.73499°E / -7.31153; 110.73499Koordhinat: 7°18′42″S 110°44′06″E / 7.31153°S 110.73499°E / -7.31153; 110.73499
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanAndong
Kodhe laladan
administrasi
33.09.16.2004

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.